Mike Azizi

Michael Azizi har en favorit serie som heter Entourage

I denna sitcom lär den plötsligt uppstådda filmstjärnan Vince Chase, en ”jeune premier” av ödmjukt ursprung, industrins rep och den höga profilen hos de rika lyckliga i och runt Hollywood, men inte ensam: han kommer från hans födda New York, hans atypiska ”entourage” (därmed titeln), inte glitterati eller proffs utan en nära vänskapskrets sedan barndomen, och hans professionella agent finner att de ofta gör sitt jobb hårdare som Queens pojkarna inte bara svampar på stjärnan utan också har hans öra, så Vince är mycket svårare att rådgöra. Vince väljer sin vän från hemmet Eric som sin chef och LA underbara Ari Gold som sin agent. Under serien fortsätter de från barn från Queens, till skådespelare, till producenter och jagar finansiering och stöd för att försöka göra den perfekta filmen för Vincent. Skriven av KGF Vissers

Michael Azizi älskar Ari Gold han är mannen myten legenden

Entourage följer den stora HBO-serien traditionen med skarp nytta komedi och, som andra HBO-program har varit beroendeframkallande. Den första säsongen var en provboll för denna mycket höft- och hiphopversion av livet i den snabba banan. Enligt Mike Azizi  lyckades det bättre än HBO tänkte. Den andra säsongen var en hel 15 episoder och nu väntar fansen ivrigt på säsong 3 i juni.

Michael Azizi

Storylinen är inte ny, bara väl utformad i denna snabba och energiska plats. Vincent Chase, spelade mycket bra av Adrian Grenier, är ”IT” ny skådespelare i Hollywood. Omgiven av hans ”entourage” inklusive hans bror Johnny ”Drama” Chase (spelad av Kevin Dillon), den tidigare Turtle (spelad av Jerry Ferrara) och Eric ”E” (spelad av Kevin Connolly. Som de flesta moderna posse är dessa pojkar tjäna Vince är trots allt måltidsbiljetten och dessa killar vet det i varierande grad. ”E” har antagit rollen som Vince’s Manager eftersom han är snabb witted, känner människor och har Vinces odödliga Förtrogen. Som en tidigare chef för en Sbarros restaurang i Queens, NY har han alla kvalifikationer, åtminstone för Vince! Men ”E” är intuitiv och hanterar sig bra bland hajarna i LA. ”Drama” föregick Vince till Hollywood med stjärnan i 90-talets tv-show Viking Quest. Men Johnnies karriär tog aldrig av och slog skidorna en stund tillbaka men med Vins hjälp får han chansen att visa sina saker som en bit spelare i alla Vins projekt. Han fungerar också som familjekock. Turtle är den ultimata hängaren på. Hans roll är att ” gopher ”eller en man tjänare som gör alla meniala sysslor runt huset. Men mot slutet av andra säsongen börjar Turtle sprida sina vingar och visar att han kan ha några riktiga street smarts också.

http://azizi.se

http://michaelazizi.com

http://michaelazizi.se

http://mikeazizi.com

http://www.devote.se/michaelazizi/michael-azizi-30924890

https://www.facebook.com/public/Michael-Azizi

http://www.pensionsnyheterna.se/pub2/viewArticle?articleId=28345

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *